Ассалому алайкум, мeҳмон, сайтимизга кирганингиз учун ташаккур, кўпроқ имкониятларга эга бўлишни хоҳласангиз илтимос "Рўйхатдан ўтинг"!

0овоз

Ассалому Алайкум! Чўзма лағмонни қайласини (важу)  пиширишда картошка солмасдан, гўшт, пиёз, жандуқ, помидор, қалампир, корейс карами (басей), саримсоқ пиёз солинса мазали бўлади. Ошкўклардан сельдерей, кашнич, петрушка, ҳамда жамбул солиб пиширилса қайла янада хушбўй бўлади.

2 та изоҳ

Akrambek изоҳ ёзди 0
Bu yangilik emas. Hamma oshxonalarda shunday tayyorlanadi.

oddiy_inson изоҳ берди

Хурматли Акрамбек ! Албатта бу янгилик эмас, Хамма ошхоналарда шундай тайёрланишини хам биламан .Лекин уй шароитида хамма уй бекалари хам шундай тайёрлашмайди. Уларнинг таомлари хам ошпазлар тайёрлагандай мазали бўлишини ҳоҳладим.  Эътиборингиз учун сизга ташаккур билдираман.
Кувватбек изоҳ ёзди 0
Катта рахмат масалликларни айтганингиз учун, хакикатданхам хамма билмайди, доим кизикардим лагмон кайласига нима солинишини, яна бир марта рахмат.

Сизнинг изоҳингиз

Махфийлик шарти: Сизнинг электрон манзилингиздан фақат билдиришномалар юбориш мақсадида фойдаланилади.

Келгусида бундай текширувдан ўтмаслик учун, илтимос, киринг ёки рўйхатдан ўтинг.
...

Сайтимиздан бошқа сайтларга, каналларга, гуруҳларга ёзиб тарқатиш учун ёки газета журналларда чоп этиш учун маълумот олинганда манба кўрсатилиши шарт, ЎҒРИЛИК ҚИЛМАНГ!!!
Сайтга фойдаланувчи томонидан қўшилган ёлғон ёки инсон онгига салбий таъсир ўтказадиган маълумотлар, қолдирилган фикрлар ва изоҳларга жавобгарликни сайт маъмурияти ўз зиммасига олмайди.